Zo mooi en fijn om de passie voor het werk terug te zien.’’

Timothy

Mijn naam is Timothy en ik ben Manager Zorg & Welzijn bij HOZO. Ik wilde graag aan de slag bij een kleine organisatie waar ruimte is voor vernieuwing, maar waar ook stilgestaan wordt bij de huidige stand van zaken. Zoveel gaat al ontzettend goed en daar mogen we ook niet aan voorbij gaan. Zoek je een plek waar je echt verschil kan maken? Dan ben je bij HOZO aan het goede adres!

Mijn werk is erg afwisselend. Ik begin graag vroeg tussen 7:00-8:00 uur, zodat ik mijn werk voor de dag kan organiseren en de eerste e-mails kan versturen. Verder is iedere dag een combinatie van standaardklusjes, zoals de dagelijkse lopende zaken doornemen, facturen nazien, verzuimbegeleiding en het voorbereiden/uitwerken van vergaderingen en werkgroepen. Daarnaast is het wisselend wat op een dag voorbijkomt. Iedere week plan ik een paar sollicitatie- en FIT-gesprekken en zijn er momenten om mijn werk-/projectgroepen goed bij te houden. Tenslotte zie ik mijn teamleden graag. Daarom probeer ik altijd een momentje te vinden om met elkaar te kunnen kletsen.

Ik heb zelf de vrijheid om mijn dag zo in te delen dat het goed in elkaar past. Dat vraagt van mij flexibiliteit en het past prima in mijn leven. Daarnaast brengt de afwisseling mij energie. Klusjes die je wellicht minder interessant vindt, wissel je af met interessante bezigheden – zo behoud je balans.

De kern van het werk blijft de drijvende kracht. Ik ga graag zo nu en dan mee op een uitstapje met cliënten en teamleden – zo mooi en fijn om de passie voor het werk hierin terug te zien. Het is een bonte verzameling aan karakters en persoonlijkheden en dat gaat op een bijzonder fijne manier met elkaar samen.

HOZO is verrassend, vernieuwend en flexibel voor een relatief kleine organisatie. We lopen op een aantal onderwerpen zeker ‘vooruit’ op onze grote ketenpartners en we blijven ons verwonderen over de wereld van de VVT (Verpleeg- en Verzorgingstehuizen en Thuiszorg).

Een tip die ik aan iedereen wil meegeven: maak gebruik van jouw initiatief en ontwikkel een visie die bij jou past. Binnen de teams is er ruimte voor ieders ideeën zolang je hier gepassioneerd over bent. Daarnaast: blijf je verwonderen!

Ook werken bij HOZO?

Meer vacatures

Staat jouw vacature er niet bij?

Maak een jobalert aan. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.